Yvonne van Laak

Graag stel ik mij aan u voor:

Yvonne van Laak (68), oud ondernemer, trots op mijn zoon en dochter en op mijn 2 kleinkinderen, ik woon in Drievliet.

Vele jaren ben ik actief voor het CDA in Ridderkerk, o.a. als raadslid, vanuit de overtuiging dat we door betrokkenheid, inzet, samenwerking kunnen zorgen dat Ridderkerk een mooie, groene en veilige gemeente blijft waar elke inwoner tot zijn recht komt en zich gekend voelt.

Ik wil mij sterk maken voor investeringen in kwaliteit van wonen, leven en werken, denk bijvoorbeeld aan verbeteren luchtkwaliteit, verminderen geluidshinder rijkswegen en aan het scheppen van voorwaarden voor een eerlijke economie, met voldoende werkgelegenheid, kansen voor ondernemers en aandacht voor duurzaamheid.

Het lokaleCDA is een partij met hart voor de lokale samenleving. Onze (kandidaat) raadsleden staan met beide benen in de Ridderkerkse klei, zij kennen Ridderkerk door en door.

CDA Ridderkerk kiest voor het welzijn van alle inwoners, een goede reden om voor ons te kiezen.