Wim Onderdelinden

Mijn naam is Wim Onderdelinden (64) en ik woon in Slikkerveer. Heb, samen met mijn vrouw, 4 kinderen die ook allen woonachtig zijn in Slikkerveer. Ik ben in het dagelijks leven directeur van een administratie - en advieskantoor (Stichting Abri) in Slikkerveer.

Ik heb vanaf 1990 ruim 23 jaar in de gemeenteraad van Ridderkerk gezeten waarvan vele jaren als fractievoorzitter.

Altijd was/is er de passie om serieus iets te betekenen voor de mede-Ridderkerkers als het gaat om welzijn, veiligheid, dienstverlening, ondersteuning in welke zin dan ook.

Ondanks de grote verscheidenheid is het een uitdaging om mensen bij elkaar te brengen en te zorgen voor verbinding waar dat gewenst/nodig is.

In 2014 mocht ik, namens het CDA, nog meewerken om het huidige college in elkaar te zetten. Een college dat , zo nu blijkt, constructief en zeer goed met elkaar heeft samengewerkt ten dienste van onze mooie gemeente Ridderkerk.

Dat continueren door op 21 maart (weer) op het CDA te stemmen is iets waar ik u op wil aanspreken en ook aanspreekbaar ben. Het CDA Ridderkerk, zo is gebleken, is een partij die degelijk, betrouwbaar en vooruitstrevend is. Niet een partij waar steeds ruzie is en die uit elkaar valt in splinterpartijen die dan weer afzonderlijk van elkaar proberen zich af te zetten naar anderen en eerdere collega's...... Daar zijn helaas in Ridderkerk teveel voorbeelden van.

Lees ons verkiezingsprogramma en u zult zich herkennen in nogal wat genoemde thema's. U kunt de verleiding niet weerstaan om de ommezwaai te maken en te kiezen voor het eigentijdse CDA Ridderkerk!

Op naar 21 maart, samen met u!