Victor Mijnders

Ik ben Victor Mijnders , 23 jaar en de trotste nummer 2 kandidaat voor het CDA Ridderkerk. Mag mij zelf al 23 jaar een Ridderkerker noemen en woon nu al meer dan 15 jaar in de wijk Oost. Op dit moment woon ik nog thuis, maar de planning is toch wel om op korte termijn te gaan trouwen met Esmée waarmee ik nu alweer 4.5 jaar een relatie heb.

In het dagelijks leven ben ik student, na het afronden van mijn bachelor geschiedenis in Rotterdam ben ik bestuurskunde gaan doen in Utrecht. Naast studeren werk ik als groenteman bij de Albert Heijn Ridderhof, ben ik belijdend lid van de Singelkerk, fractiesecretaris van het CDA Ridderkerk, vrijwilliger in de Reyerheem en lid van het wijkoverleg Oost. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig te vinden in Den Dill, de Gooth of Brussels Lof.

Ik wil mij via het CDA inzetten voor een dorps Ridderkerk, een goede Ov verbinding, betere fietspaden en het verbeteren van de participatie in Ridderkerk. Daarnaast zet ik mij als jongere in voor de jongeren in Ridderkerk en dan vooral voor betere ontmoetingsplekken, studieplekken, glasvezel, ov verbinding en een nieuwe/gerenoveerde locatie voor de Gooth/Loods. Ook de vergrijzing in Ridderkerk verdient veel aandacht te krijgen. De ouderen moeten veilig en rustig kunnen wonen in Ridderkerk, maar daarbij moet er ook ingezet worden op verjonging van Ridderkerk en dit kan onder andere door het extra inzetten op starterswoningen.

Via het CDA wil ik bijdragen aan een veelzijdige samenleving waar jong en oud samen goed en rustig kunnen leven en iedereen zich optimaal kan ontplooien.

Stem daarom 21 maart, CDA Ridderkerk!