Ridderkerker van de maand

Ridderkerker Van De Maand Mei

Op maandagavond 2 mei hebben we als het CDA Ridderkerk opnieuw en Ridderkeker van de maand uitgeroepen. Dit keer mochten we de vrijwilligers van de buurtpreventie Drievliet ‘t Zand verrassen met een Ridderkeker van de maand taart. Deze vrijwilligers lopen elke maandagavond, woensdagmiddag en vrijdagavond door de wijken heen, om zo het veiligheidsgevoel in de wijk te vergroten. Alleen in het jaar 2015 hebben de vrijwilligers van de buurtpreventie Drievliet 'T Zand al meer dan 1400 uren door de wijken gepratroileerd en dat is voor ons een goede reden om deze buurtpreventie in het zonnetje te zetten!ievliet ’t Zand al meer dan 1400 uren door de wijken gepatrouilleerd en dat is voor ons een goede reden om deze buurtpreventie in het zonnetje te zetten!

Bent u/jij enkele uurtjes per maand beschikbaar en woont u/jij in Drievliet of ’t Zand? De buurtpreventie in deze wijk is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Voor informatie mail naar info@buurtpreventiedrievlietzand.nl. Voor de buurtpreventies in uw eigen wijk, zoals Bolnes. Slikkerveer en Centrum-Oost kunt u mailen naar vrijwilligerswerk@sportenwelzijn.nl.

Ook voor de maand juli is het CDA Ridderkerk weer op zoek naar een Ridderkerker van de maand. Weet u iemand die hiervoor in aanmerking komt, laat het ons dan snel weten via facebook (www.facebook.com/CDARidderkerk/) of via de mail! Onze contactgegevens kunt u vinden op deze site.