Ridderkerker van de maand

Ridderkerker Van De Maand Februari

Dinsdag 19 januari heeft het CDA Ridderkerk opnieuw een Ridderkerker van de maand uit mogen roepen. Deze keer was het de beurt aan Dylan Muller. Dylan is vrijwilliger bij SV Saturnus’72 en 3x2. Vooral voor Saturnus verzet hij bergen werk. Hij traint iedere dinsdag en donderdag 2 groepen naast zijn eigen trainingen! Daarnaast fluit hij elk weekend wedstrijden en organiseert hij nog veel andere activiteiten voor de jeugd. Dylan gaf aan dat Saturnus nog altijd op zoek is naar nieuwe jeugdleden. Dus spreekt handbal u of jou aan? Wacht dan niet en schrijf u/je in!

Ook voor februari is het weer mogelijk om nominaties in te dienen. Vindt u dat iemand hiervoor in aanmerking komt? Dit horen wij graag van u via een berichtje op facebook (www.facebook.com/CDARidderkerk/). U kunt ook onze contactgegevens vinden op onze website: www.cdaridderkerk.nl