Madeleine van Toorenburg op bezoek

Madelein van Toorenburg op bezoek tijdens de algemene ledenvergadering.

Madeleine Van Toorenburg Op Bezoek

 Maandagavond 7 december hebben we onze tweede (en laatste) Algemene Ledenvergadering van 2015 gehouden. Dit keer waren we te gast in de kerk De Levensbron en wisten veel CDA leden de weg hiernaartoe te vinden. Als gastspreker was het CDA Tweede Kamerlid Madeleine van Toorenburg uitgenodigd. Doordat zij met autopech langs de weg stond en daardoor een uurtje later zou arriveren hebben we eerst de vergadering onder leiding van onze vicevoorzitter Mathijs Remijn gehouden. Met een perfecte timing rondde hij de vergadering binnen dat uur netjes af en inmiddels was onze gastspreker ook binnen gekomen.

Na de pauze heeft Madeleine van Toorenburg het woord genomen en na een korte introductie ontspon zich een levendige discussie met de aanwezige leden.

Er waren genoeg onderwerpen en voor we het wisten liep de klok tegen tienen en zijn we gaan afronden. Omdat we moesten improviseren vanwege het later komen van Madeleine en ook van onze wethouder Tineke Keuzenkamp hebben we tijdens de rondvraag ook Tineke nog het woord gegeven en de leden in de gelegenheid gesteld vragen aan haar te stellen.

Daarna is de vergadering officieel afgesloten en hebben we onder het genot van een drankje nog nagepraat. Graag zien we u en jou weer terug op een volgende ALV!