Ridderkerker van de maand

December 2015

Op dinsdag 1 december jongstleden mochten wij voor het eerst een presentje uitdelen aan de ‘Ridderkerker van de Maand”. Deze titel is in het leven geroepen om Ridderkerkers die ertoe doen in de samenleving en hierdoor wat extra’s betekenen in het zonnetje te zetten.

De eerste keer was de beurt aan mevrouw Licia Huizer. Mevrouw Huizer is al jaren actief als vrijwilliger voor o.a. Verpleeghuis “t Ronde Sant. Ook doet zij veel aan mantelzorg en staat zij altijd voor iedereen klaar. Het CDA in Ridderkerk wil de komende maanden telkens een Ridderkerker van betekenis bedanken voor zijn of haar inzet en daarmee anderen aanmoedigen om hun goede voorbeeld te volgen.

Vindt u dat iemand hiervoor in aanmerking kan komen dan horen wij dat graag van u via een berichtje op Facebook. Ook kunt u ons mailen. Zie voor alle info onze contactpagina.