CDA zuid-holland kleurt het centrum van Ridderkerk CDA Groen

In de aanloop naar de Provinciale Staten- en Waterschapsverkiezingen voert CDA Ridderkerk op zaterdag 14 maart a.s. campagne op het Sint Jorisplein. Dit willen we doen door tussen 12.00 en 14.00 uur flyers uit de delen en gesprekken aan te gaan met voorbijgangers en het winkelende publiek.

Het provinciale campagneteam gaat op die zelfde zaterdag met een volgepakte bus door Zuid-Holland-zuid rijden. In Maassluis, Schiedam, Rotterdam-Blaak, Barendrecht, Ridderkerk, Zwijndrecht, Dordrecht, Papendrecht en Sliedrecht wordt gestopt en geflyerd. In deze volle bus (rond de 40 personen) rijden in ieder geval Sybrand Buma, Elco Brinkman, Ruth Peetoom, Wim van de Camp en natuurlijk lijsttrekker Adri Bom-Lemstra mee. De verwachting is dat de bus omstreeks 13.00 uur in Ridderkerk aankomt. Namens CDA Ridderkerk rijden Kees Stolk, Henk Hulleman en Mathijs Remijn mee in de bus.

Natuurlijk willen we zorgen dat we met zoveel mogelijk Ridderkerkse CDA’ers op het Sint Jorisplein aanwezig zijn.
Je kunt je hiervoor nu al bij mij opgeven (anna.steenbergen@tele2.nl of tel. 06 24 48 22 36). Grijp je kans om deze prominente CDA’ers te ontmoeten en flyer mee!!!!