Nieuws

VAN DE VOORZITTER

De laatste keer dat ik als voorzitter vanaf deze plaats in de Nieuwsbrief mij tot jullie richt. Van de ledenvergadering heb ik al afscheid genomen en spoedig volgt ook de bestuursvergadering. Gelukkig heeft Wim Onderdelinden de laatste ledenvergadering willen leiden en dat is prima verlopen.

Maar we blijven op zoek naar een vaste voorzitter. Al eerder is een oproep aan jullie gedaan om jezelf als kandidaat aan te melden of als je iemand anders een geschikte kandidaat vindt deze naam aan ons door te geven. En deze oproep blijft op het moment van schrijven nog actueel. Dus …….. 

De laatste maanden waren heel drukke maanden. De gemeenteraadsverkiezingen hebben duidelijk een zwaar beroep gedaan op de vrije tijd van onze leden. Niet alleen het zorgen voor een kandidatenlijst, maar ook het samenstellen van het verkiezingsprogramma kost veel tijd. In beide gevallen verliepen de ledenvergaderingen daarover soepel. Heel veel positiviteit ging daarvan uit. Voor de mensen die zich bijna dag en nacht daarvoor hadden ingezet een heerlijk gevoel.

In de komende maanden zal het campagneteam zich veelvuldig laten horen. Natuurlijk zal op ons dan een beroep worden gedaan en gelukkig kunnen we daarbij op jullie steun rekenen.

Tot slot, op naar een goed jaar met een mooie verkiezingsuitslag. Iedereen heel veel succes toegewenst.

 

Leen Kruithof

 

Meer nieuws vindt u aan de rechterkant van deze pagina >>>>