Nick Schinkelshoek

Ik ben Nick Schinkelshoek, in 1979 geboren in Hendrik-Ido-Ambacht.

Na mijn opleidingen "Multimedia vormgeving" en "Communicatie" heb ik verschillende stages gelopen; van regionale televisie tot marketingonderzoek. Daarna ben ik als marketeer aan de slag gegaan bij Holland Ridderkerk.

In 2010 ben ik gestart met Schinkelshoek Communicatie. Werkzaam vanuit een verzamelpand in het centrum van Ridderkerk werk ik samen met mijn vrouw en een poule professionele freelancers. Met veel enthousiasme werken we aan creatieve reclameoplossingen.

Omdat ik het belang zie van een goed netwerk en de gunfactor van bedrijven uit de eigen gemeente, vind ik Ridderkerk een fijne plaats om te werken. Jonge ondernemers in Ridderkerk houden door ze een inspirerende werkomgeving en een netwerk te bieden is mijn ambitie. Zo kan Ridderkerk economisch gezien blijven groeien. Mijn mede-initiatief tot 'New Work City', het bedrijfsverzamelgebouw aan de Verlengde Kerkweg, is hier een voorbeeld van.

Daarnaast ben ik lid van de sponsorcommissie van KCR. Deze sportvereniging biedt aan zeer veel leden en families de benodigde sportieve ontspanning en ontmoeting. Mooi om te zien dat deze club verschillende generaties verbindt. Sportclubs spelen wat mij betreft een belangrijke rol in de Ridderkerkse samenleving. Deze verdienen dan ook een professionele accommodatie en politieke aandacht.