Mathijs Remijn

Mijn naam is Mathijs Remijn. Ik ben geboren op 7 april 1994 en sindsdien getogen in Ridderkerk. Tot mijn zesde levensjaar heb ik aan de Burgemeester de Zeeuwstraat gewoond, waarna ik nu 13 jaar in 't Zand woon. Op het terrein waar het 'Nieuwe Zand' komt, en in het Erasmuspark heb ik dan ook heel wat uurtjes in de buitenlucht doorgebracht.

Ik kerk in de Ichthuskerk op het Vlietplein, waar ik tevens als penningmeester in het bestuur van de jeugdvereniging zit, en meedenk met onderdelen van het evangelisatiewerk.

In het dagelijks leven is mijn week opgesplitst in twee delen. Van maandag tot en met donderdag werk ik als Assistent-Accountant bij Ernst & Young. En op vrijdag volg ik de opleiding tot Registeraccountant aan het Nyenrode. Hier ben ik direct nadat ik mijn VWO-diploma heb gehaald mee begonnen, en ik zit inmiddels in mijn tweede jaar.

Naast mijn werk en kerkelijke betrokkenheid heb ik tot voor kort meegedraaid in de Jongerenraad Ridderkerk. Hier heb ik nog ruim een half jaar de functie van secretaris mogen vervullen.

Ik ben erg dankbaar voor de plek die ik binnen het CDA Ridderkerk als vicevoorzitter mag invullen. Ik hoop dan ook veel leden te spreken en mijn steentje bij te dragen aan een mooie afdeling van het CDA in Ridderkerk.

Als u eventueel nog vragen heeft, of meer over mij wil weten ben ik bereikbaar via de mailĀ

mathijsremijn@gmail.com of tel: 06-29084367.