Mathijs Remijn

Het CDA is een prachtige club, en ik ben enorm trots om vicevoorzitter te zijn. Constant houden wij elkaar scherp, maar we hebben ook enorm veel plezier met elkaar. Zoveel verschillende mensen bij elkaar die zich vol passie inzetten voor het CDA, daar krijg ik energie van!

Mijn naam is Mathijs Remijn. Ik ben geboren op 7 april 1994 en sindsdien getogen in Ridderkerk. Tot mijn zesde levensjaar heb ik aan de Burgemeester de Zeeuwstraat gewoond, waarna ik nu vanaf het jaar 2000 in 't Zand woon. Op het terrein waar het 'Nieuwe Zand' is gebouwd, en in het Erasmuspark heb ik dan ook heel wat uurtjes in de buitenlucht doorgebracht.

Ik kerk in de Ichthuskerk op het Vlietplein, hierbij zet ik mij in voor de zending. Daarnaast mag ik jaarlijks meehelpen met het organiseren van het Christmas Event.

Ik werk als controleleider bij een accountantskantoor in Ridderkerk, daarnaast ben ik bezig met mijn master Accountancy aan het Nyenrode.

Ik ben erg dankbaar voor de plek die ik binnen het CDA Ridderkerk als vicevoorzitter mag invullen. Ik hoop dan ook veel leden te spreken en mijn steentje bij te dragen aan een mooie afdeling van het CDA in Ridderkerk. De afgelopen vier jaar heb ik in deze rol mogen meedenken over de koers die wij als CDA Ridderkerk willen voeren en hebben wij als bestuur de fractie kunnen ondersteunen waar nodig!

Ik hoop op uw stem 21 maart!