Margit Kleiker

Mijn naam is Margit Kleiker, een halve eeuw geleden geboren in Ridderkerk. Ik woon erg naar mijn zin aan de rand van Ridderkerk centrum. Ik werk in Rotterdam als teamleider dagbesteding, een prachtige baan in de ouderenzorg waar ik al ruim 25 jaar in werkzaam ben. Als lid van de Levensbron ben ik actief in het jongeren werk. Ik hou erg van reizen naar verre oorden waar ik druk in de weer ben met fotografie. En als er een mooie foto tussen zit die het schilderen waard is probeer ik dat ook nog.

Het mooie van Ridderkerk vind ik dat het de maat heeft van een kleine stad met vele voorzieningen en een echt dorps karakter. Op straat groeten we elkaar nog, verenigingsleven heeft een belangrijke plek in het dorp en het is niet zo druk als in vele steden.

De politiek is nieuw voor mij. Ik ben van mening dat je commentaar mag leveren maar ook bereid moet zijn de handen uit de mouwen te steken om er zelf wat aan te doen. Mijn werkervaring in zorg en welzijn wil ik gebruiken in het CDA. Samen werken aan een zorgvriendelijk Ridderkerk.