Kees Stolk

Na de politiek al lange tijd gevolgd te hebben heb ik een aantal jaren geleden besloten om ook echt lid te worden van een politieke partij. Maar welke partij zou het dan moeten worden en met volle overtuiging viel mijn keuze op het CDA.  Een belangrijk onderwerp binnen het CDA  komt tot uiting in het woord SAMEN. Met elkaar de samenleving laten (samen-)leven, recht te doen aan een ieder en een helder en eerlijk verhaal naar buiten. Ik hoop van harte mijn steentje hieraan te kunnen bijdragen. Kort nog wat informatie over mijn persoon: ik  ben geboren en getogen in Ridderkerk. Om precies te zijn, mijn wieg stond in de wijk Oostendam aan de Pruimendijk (1963). Ik ben getrouwd met Marja die werkzaam is in het basisonderwijs en we hebben drie kinderen, twee zoons en een dochter. Onze jongste zoon heeft een handicap en zit daardoor in een rolstoel.

Zelf ben ik tot eind 2013 werkzaam als Startersadviseur bij de Kamer van Koophandel Rotterdam. Door een reorganisatie, fusie en bezuinigingen zal mijn huidige functie daar komen te vervallen. De toekomst is wat dat betreft enigszins onzeker. Ik ben mij daar wel op aan het voorbereiden o.a. door een studie voor Academisch Beroepscoach bij de Universiteit Utrecht. Ik heb plannen om in de toekomst hierin een eigen praktijk op te zetten. We zijn lid van de PKN en kerken in de Goede Herderkerk waar ik op dit moment nog wijkouderling  en organist ben.

Hopelijk heb ik met dit verhaal een klein inkijkje kunnen geven in mijn persoon die als nummer 6 is geplaatst op de  CDA lijst voor de a.s. gemeenteraadsverkiezingen.

Mijn levensmotto is te vinden in het Bijbelboek Micha en wel hoofdstuk 6 vers 8; Er is jou, mens, gezegd wat goed is. Je weet wat de HEER van je wil: niets anders dan recht te doen, trouw te betrachten en nederig de weg te gaan van je God.