Jozien Breeman-Tack

Mijn naam is Jozien Breeman-Tack een geboren en getogen Ridderkerkse van 59 jaar.

Ik ben opgegroeid in een CHU gezin, wat later het CDA is geworden.

Ik ben getrouwd met Dick en we wonen 24 jaar met veel plezier in ‘t Zand.

Als praktijkopleider werk ik bij Laurens, één van de grootste zorgorganisaties van Rotterdam en omstreken. Ik heb een afwisselende baan,  en werk op meerdere locaties.

Naast mijn parttime baan doe ik vrijwilligerswerk in de Goede Herderkerk en ben ik mantelzorger voor mijn moeder.

Verder sport ik 2 keer per week mee met groepslessen op de sportschool.

Als Ridderkerker vind ik, dat Ridderkerk zelfstandig moet blijven, een gemeente waar de Ridderkerkers zich veilig en prettig voelen.

Een schoon en duurzaam Ridderkerk en aandacht voor behoud van ons historisch erfgoed.

Ik vind  kwalitatief goede zorg en welzijn belangrijk voor onze inwoners, zowel in de eigen leefomgeving  als in het verpleeghuis.

Ik ben trots op het CDA omdat het een volkspartij is voor iedereen, ongeacht je achtergrond, zoals geloof of afkomst.

Waarom het CDA? Omdat we werken vanuit onze christelijke achtergrond. Het is dan ook belangrijk, hoe we met elkaar omgaan, hoe  we elkaar kunnen helpen en omzien naar elkaar.

De uitdaging is dan ook, hoe we zo tevreden mogelijk met elkaar kunnen samenleven.

Stem daarom op het  CDA bij de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart a.s.