Jan Verhaar

Mijn naam is Jan Verhaar en ik ben een getogen Ridderkerker. Ik ben 54 jaar en heb onze gemeente in de jaren zien groeien en veranderen. Als kleine jongen (mijn ouderlijk huis staat aan de Molensteeg) heb ik aan de hand van mijn vader over de landerijen achter de Kerkweg gelopen. Het begrip wijk Oost bestond toen nog niet.

Ik ben getrouwd met Florien. Wij hebben samen 4 kinderen, 2 jongens en 2 meiden waarvan de oudste inmiddels is getrouwd. Florien is al vele jaren als leerkracht werkzaam op De Bongerd in Drievliet. Wij wonen in Slikkerveer en kerken in de Protestantse gemeente De Levensbron. Binnen deze kerkelijke gemeente heb ik diverse functies vervuld waarbij mijn laatste functie die van voorzitter van het College van Kerkrentmeesters was.

Mijn professie is bouwkundige en ik heb binnen dit vakgebied diverse functies mogen vervullen. Bijna direct na mijn studietijd ben ik mijn carrière gestart bij Bouwbedrijf Fraanje waar ik letterlijk mijn steentje heb bijgedragen als projectverantwoordelijke voor veel bouwprojecten in Ridderkerk. Inmiddels opereer ik als zelfstandige.

Naast mijn werk ben ik medeoprichter en voorzitter van de sportvereniging voor verstandelijk beperkten in Ridderkerk met de naam Anyam. Dit is een florerende vereniging met bijna 80 leden en ca. 40 vrijwilligers.

Ik mag graag naar klassieke muziek luisteren en houd van reizen en een goed glas wijn. Ik zie er naar uit om mijn steentje bij te dragen aan het gedachtegoed van het CDA en dan in relatie met het welzijn van de burgers en de gemeente.

Wilt u meer over of van mij weten bel of mail (jjverhaar@hetnet.nl of 06-39141474).