Jan Luijendijk

Ik ben Jan Luijendijk, 68 jaar en al ruim 40 jaar woonachtig op het (Luijen)Dijkje in Bolnes samen met mijn vrouw Truus en soms ook zijn er hoogtijdagen met onze drie kinderen en zes kleinkinderen erbij. Ik heb als wetenschapper en adviseur mijn leven lang gewerkt aan een beter internationaal waterbeheer in ontwikkelingslanden in met name Azië, Midden-Oosten en Afrika. Ben inmiddels met pensioen, maar nog steeds actief in de waterwereld als adviseur. Daarnaast ben ik als vrijwilliger betrokken bij de Protestantse Gemeente te Bolnes, de Wereldwinkel Ridderkerk, het CDA Ridderkerk en ben trotse voorzitter van de Ridderkerkse goede doelen stichting Fonobori.

Ik hou ervan om met andere mensen samen te werken aan grotere en hogere doelen. Die mensen kom ik vaak in de omgeving van het CDA tegen. Mensen die respect uitstralen voor die ander en altijd het goede in de mens zoeken. Die ook wat over hebben voor een ander. Voor mijn normen en waarden put ik rijkelijk uit de Bijbel, met inspirerende verhalen en levenslessen. Vanuit deze achtergrond draag ik vanzelfsprekend bij aan een kleurrijke samenleving waar we meeleven en meedragen waar mensen het moeilijk hebben en waar ook ruimte is voor hen die op de vlucht zijn. Dit is waar het CDA zowel landelijk als Ridderkerk pal voor staat. En in ons eigen dorp wil ik ons CDA graag een nog wat groener en duurzamer gezicht meegeven.

Er staat bij het CDA Ridderkerk een verjongde en zeer gemotiveerde groep raadsleden klaar om er tegenaan te gaan. Die krijgen mijn volle steun en hopelijk ook die van U.

Stem 21 maart: CDA Ridderkerk.