Henk-Joseph Hulleman

“Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan” en “Niets te pardonneren,  opletten moet je leren!” Dat is mijn opvoeding in een notendop.

Mijn naam is Henk-Joseph Hulleman en ik woon al 28 jaar in Ridderkerk Oost.
Al van jongs af aan ben ik in politiek geïnteresseerd en wil ik mij inzetten voor een beter Ridderkerk, een mooier Ridderkerk en een Ridderkerk waar ik samen met mijn vriendin gelukkig oud mag worden.

Ik ben ontzettend trots op de eenvoud van Ridderkerk of de vele muziek- / zangverenigingen die Ridderkerk telt waar iedereen bij kan aansluiten en bovenal dat ik als Joodse jongen gezegend ben dat ik hier in Ridderkerk veilig en wel kan rondlopen.

Dat is waar ik mij voor in wil zetten, dat Ridderkerk een gemeente blijft waar iedereen, moslim, joods, christen, atheïst, hindoe of boeddhist, veilig en wel, zich welkom en vrij kan blijven voelen!

Het CDA Ridderkerk zet zich hier voor in en is voor mij de partij waar ik met trots lid van ben.  Een partij die zich laat inspireren door het geloof en verder durft te kijken dan wat bekend is.
Stem daarom CDA op 21 maart bij de gemeenteraadsverkiezingen!

Shalom