Emma-Licia Havenaar

Hoi, mijn naam is Emma-Licia Havenaar.

Ik ben 21 jaar oud en woon in Slikkerveer, samen met mijn vriend en de huisdieren.
Ik studeer voor Logistiek Ingenieur aan het STC-Rotterdam en in mijn vrije tijd houd ik erg van motorrijden.

Voor de studie die ik nu doe heb ik Verpleegkunde gestudeerd, hier heb ik veel mogen leren over de zorg voor mensen en de familie er omheen. Zorg is iets wat je voor elkaar doet, maar de zorgverleners zelf mogen ook een steuntje in de rug krijgen. Dit vind ik een belangrijk gedeelte van de samenleving en ik zal mij hier ook voor inzetten.

Ik wil mijzelf ook graag inzetten voor de jeugd van Ridderkerk. Een mooie leefomgeving voor iedereen en leuke evenementen om mede-Ridderkerkers te ontmoeten.
Veiligheid en duurzaamheid zijn ook dingen die ik belangrijk vind!
Om mijzelf voor deze punten in te kunnen zetten is het belangrijk dat er 21 maart gestemd wordt, dan zijn de gemeenteraadsverkiezingen!