Anne-Rose Stolk

Mijn naam is Anne-Rose Stolk en ik ben 18 jaar. Ik ben opgegroeid in Ridderkerk en woon in het centrum. Ik doe het Utrecht Law College aan de universiteit Utrecht. Daarnaast werk ik in een supermarkt en geef ik gitaarles. Mijn hobby’s zijn gitaar- en pianospelen, lezen en wielrennen. 

Politiek is iets wat mij de laatste jaren steeds meer is gaan interesseren. Uiteindelijk heb ik dan ook besloten lid te worden van het CDA. Vooral omdat het CDA een partij is die er voor iedereen wil zijn en het samen wil doen. Daarnaast spreken de woorden rentmeesterschap, rechtvaardigheid en solidariteit mij erg aan. 

Via mijn vader ben ik betrokken geraakt bij het CDA in Ridderkerk.  Als jongere hoop ik iets toe te kunnen voegen voor het CDA in Ridderkerk. Bijvoorbeeld door mee te denken over de vraag hoe we Ridderkerk voor jongeren kunnen verbeteren. Daarnaast hoop ik andere jongeren te motiveren om zich meer te gaan verdiepen in de politiek. 

Dit is in het kort wie ik ben, wat ik doe en waarom ik mij inzet voor het CDA in Ridderkerk.